Problém č. 1: Moja elektrická kolobežka sa nenabíja

 Najprv odstráňte kryt batérie, aby ste mohli skontrolovať zápach a stav. Ak necítite spálený zápach, nevidíte  hrdzu a diely nie sú opotrebované a ani batéria nie je nejako zdeformovaná (napuchnutá), potom nemusí byť problém v batérii. Ale ak si však všimnete niektorý z týchto príznakov, pravdepodobne budete musieť vymeniť batériu. Pád batérie môže tiež spôsobiť, že obal batérie odolný voči poveternostným vplyvom praskne a prenikne do neho vlhkosť alebo voda, čo môže vážne poškodiť ako batériu tak aj jej elektroniku.

Následne skontrolujte, či správne pracuje nabíjačka. Na funkčnej nabíjačke by mala po pripojení svietiť kontrolka. Nemá vaša nabíjačka kontrolku? Na jej otestovanie môžete použiť digitálny multimeter (ak ho máte). Priložte vývody multimetra na napájacie kontakty nabíjačky. POZOR na skrat!!!! Vodiče by sa nemali ničoho dotknúť, ani seba navzájom. Ak multimeter ukazuje správnu hodnotu napätia, znamená to, že nabíjačka je funkčná. Ak nie, musíte vymeniť nabíjačku.

Môžete tiež urobiť to isté, aby ste skontrolovali, či správne pracuje nabíjací konektor na kolobežke. Ak zistíte, že je váš nabíjací konektor chybný, môžete svoju kolobežku odniesť odborníkovi na opravu elektrických skútrov v Trenčíne.

Od 1.11. 2023 do 30.4. 2024 kamenný obchod a servis otvorený len po telefonickom dohovore.

Volajte 0911960900

Ďakujeme Team Servis Somro 

Tento web využíva cookies Tieto webové stránky ukladajú v súlade so zákonmi na vaše zariadenie súbory, všeobecne nazývané cookies. Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas